Els Premis Lleida Talent Emprenedor estableixen un rècord històric

El rècord de candidatures lluitaran per un premi econòmic i per participar en la final catalana organitzada pel departament d'educació de la Generalitat

Un total de 33 projectes provinents de 13 centres educatius s’han presentat a la 9ena edició dels Premis Lleida Talent Emprenedor, corresponent a aquest any. Els guardons, que assoleixen així una xifra rècord de candidatures, es convoquen des de l’Ajuntament de Lleida, a través de la regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria, amb la col·laboració dels Serveis Territorials d’Educació a Lleida de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu dels Premis Lleida Talent Emprenedor és incentivar la presentació d’idees i pràctiques que ajudin a fomentar l’emprenedoria entre l’alumnat que cursa estudis d’educació infantil i primària, ESO, batxillerat, estudis pre-professionalitzadors i cicles formatius de grau mitjà o superior de la demarcació de Lleida.

Són premis que es destinen a tots els centres, públics i privats i al seu alumnat que hagi desenvolupat programes educatius que promoguin l’esperit emprenedor i contribueixin a millorar la formació en l’àmbit de la creació d’empreses.

Els projectes que es presenten en aquesta edició són els que s’han treballat als centres durant el curs 2021-2022 i es reparteixen en 6 categories: Infantil i Primària | ESO | Batxillerat | Estudis pre-professionalitzadors | Cicles Formatius de Grau Mitjà | Cicles Formatius de Grau Superior

Els Premis Lleida Talent Emprenedor consisteixen en una quantitat econòmica que es lliurarà a favor del centre o alumnat guanyador. A més, els projectes guanyadors en les categories de cicles formatius de grau mitjà i superior tindran dret a participar en la final catalana convocada pel departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

El termini per a presentar les candidatures en la que serà la 9ena edició dels Premis va concloure dilluns passat, 4 de juliol.