Tàrrega completa la millora del passeig de Magí Manonelles, al Parc de Sant Eloi

Segona fase d’obres amb la construcció de nous murs de marge en el tram situat entre la font de Mossèn Josep Garriga i la plaça de la Sardana

Tàrrega porta a terme aquests dies la segona fase de les obres de millora del passeig de Magí Manonelles, al Parc de Sant Eloi. Es tracta d’un camí de terra per a vianants que ressegueix la falda del turó pel vessant sud. Actualment es procedeix a construir noves parets de marge en el tram comprès entre la font dedicada a Mossèn Josep Garriga i la plaça de la Sardana.

També es preveu col·locar bordons de pedra al marge oposat del camí. Tot plegat conferirà estabilitat als talussos d’aquesta zona del parc i pal·liarà possibles estralls de les pluges. Els treballs es completaran amb la construcció d’una escalinata que comunicarà amb la plaça de la Sardana, guanyant en comoditat a l’hora d’accedir a aquest espai de la serra.

L’Associació dels Amics de l’Arbre, entitat que té cura del Parc de Sant Eloi, s’encarrega de gestionar les obres. L’arranjament del passeig de Magí Manonelles quedarà així enllestit, completant la primera fase realitzada l’any passat en el tram fins a l’Hort del Sanrama.

Dedicat a qui fou tercer president de l’Associació dels Amics de l’Arbre, el vial és de fàcil accés des del passeig de Simó Canet i el carrer de La Pau, recentment reurbanitzat.