Torres de Segre inaugura el primer punt de recàrrega públic i gratuït per a vehicles elèctrics

Permet la càrrega semi-ràpida de dos vehicles simultàniament

Dos cotxes elèctrics en el punt de recàrrega de Torres de Segre. CEDIDA

L’Ajuntament de Torres de Segre i la Comercialitzadora Torres Energia han impulsat la instal·lació del primer punt de recàrrega per a vehicles elèctrics i híbrids endollables a la via pública del municipi. Aquesta infraestructura s’ubica al carrer Àngel Guimerà, al costat del pavelló poliesportiu, i és la primera totalment pública i gratuïta que s’instal·la al Baix Segre. Per poder fer-ne ús caldrà descarregar l’aplicació mòbil ‘PlaceToPlug’.

Ofereix connectors estàndard europeu tipus 2 i permet la càrrega semiràpida de dos vehicles simultàniament. Els vehicles elèctrics i híbrids endollables que utilitzin aquesta infraestructura poden completar la seva càrrega en entre una i tres hores, depenent de la bateria que incorpori cada model.

Des de l’Ajuntament de Torres de Segre destaquen que la col·locació d’aquest punt de recàrrega té la voluntat d’afavorir la implantació al territori dels vehicles més respectuosos amb el medi ambient, els que disposen dels distintius ambientals ECO i Zero Emissions. Aquesta iniciativa, afegeixen, se suma a d’altres que la Comercialitzadora Torres Energia i l’ajuntament del municipi duen a terme per facilitar la implantació de la transició energètica, l’impuls de les energies renovables i l’energia verda.