Territori invertirà 145.000 euros en la carretera que uneix Vilanova de Bellpuig i Bellpuig

Les obres es faran el 2021 i se sumaran a les ja executades a la C-233 i a l'N-II, que van ascendir a 500.000 euros

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha anunciat aquest dilluns que el 2021 es completarà la millora del paviment de la carretera que uneix Bellpuig (Urgell) i Vilanova de Bellpuig (Pla d’Urgell). S’hi invertiran 145.000 euros que se sumaran a les dues millores del paviment executades recentment a la C-233 al seu pas per Vilanova de Bellpuig i a l’N-II a Bellpuig, que sumen una inversió de 500.000 euros. En total, doncs, amb la nova actuació que es durà a terme el 2021 i les dues ja executades, el Departament haurà invertit 645.000 euros en la millora del paviment de diverses carreteres en aquesta àrea.

Gavín, juntament amb l’alcaldessa de Vilanova de Bellpuig, Maria Dolors Pascual, i amb l’alcalde de Bellpuig, Jordi Estiarte, ha visitat aquest dilluns les dues actuacions ja executades recentment pel Departament de Territori i Sostenibilitat a les travesseres d’aquests municipis.

El Departament de Territori i Sostenibilitat, a més, estudiarà millores de traçat que contribueixin a evitar el trànsit de vehicles pesants pel centre urbà de Bellpuig.