L’Associació de Dones ‘Les Llobes’ del Vilosell celebra el 25è aniversari

La presidenta de la Diputació ha assistit a la Missa, la cercavila, la ballada de gegants i el dinar de germanor

La presidenta de la Diputació, Rosa Maria Perelló, ha presidit avui els actes de celebració del 25è aniversari de l’Associació de Dones ‘Les Llobes’ del Vilosell. L’acte ha comptat amb l’assistència del vicepresident cinquè de la Diputació, Enric Mir.

Perelló ha estat rebuda a la plaça de l’Església per Jordi Nogué, alcalde del Vilosell; M. Rosa Alemany, presidenta de l’Associació de Dones ‘Les Llobes’, i regidora de l’Ajuntament; Antoni Villas, president del Consell Comarcal de Les Garrigues; i Carme Castelló, coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones a Lleida. 

Els actes s’han iniciat amb una Missa en honor a Santa Àgueda, i en acabar s’ha fet una cercavila amb els Gegants i Grallers del Vilosell que ha recorregut el poble des de la plaça de l’Església fins a la plaça de Sant Sebastià, on els assistents han pogut gaudir d’una ballada de gegants. Des d’allí s’han traslladat a l’Ajuntament del Vilosell, on Rosa Maria Perelló ha signat al Llibre d’Honor. Les activitats han continuat a la Sala Social, on s’ha celebrat un dinar de germanor.