Ja s’ha extingit l’incendi de la nau industrial a l’Albi

S'han atès preventivament dues persones per una possible intoxicació de fum, però no ha calgut evacuar-les a centre mèdic

Els Bombers ja han extingit l’incendi que aquest dissabte ha cremat totalment una nau industrial que a l’Albi (Garrigues). L’empresa afectada es dedica a la fabricació d’estructures metàl·liques, maquinària industrial i agrícola i està situada al polígon industrial Els Colls, al punt quilomètric 5,5 de la LP-7032. Segons informes els bombers, la nau que ha resultat completament cremada té uns 280 metres quadrats de superfície i 8 metres d’alçada i contenia caixes de plàstic per al transport de components d’automoció. També ha cremat la meitat d’un cobert metàl·lic annex a la paret de la nau, així com maquinària diversa i 5 tractors antics. S’han atès preventivament dues persones per una possible intoxicació de fum, però no ha calgut evacuar-les a centre mèdic.
L’avís del foc s’ha rebut a les 7.55 d’aquest matí i els vehicles dels Bombers s’han anat retirant del servei gradualment a partir de les 11. L’incendi s’ha donat per extingit a les 12.56.

El Sistema d’Emergències Mèdiques ha revisat dues persones de manera preventiva per possible intoxicació per fum, però no han hagut de ser evacuades a cap centre mèdic.

Han treballat en aquest incendi 14 dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues patrulles dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del SEM.