Alfred Bosch visita la Noguera per reunir-se amb l’Executiva Comarcal

L’Honorable conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya, Alfred Bosch, ha fet una pausa en el decurs de les seves visites institucionals d’avui a les localitats de Camarasa i Balaguer per reunir-se amb la l’Executiva Comarcal i amb els alcaldes i alcaldesses d’Esquerra Republicana de Catalunya a la Noguera.
El conseller s’ha referit al judici que en breu s’iniciarà al Tribunal Suprem de Madrid, que ha definit com una ‘gran mentida una farsa judicial en la qual s’està jutjant, no només als presos i a les preses polítics sinó també als dos milions de catalans i catalanes que vàrem votar l’1 d’octubre i que som gent de pau’.
Per aquest motiu, Bosch s’ha mostrat convençut de que ‘hem de dir al món sencer que torni a visionar les imatges de la violència policial d’aquell dia que van publicar tot els propis mitjans internacionals’.‘Ells van cobrir la informació i ho van veure, per això tots i totes sabem de quines clavegueres surten les fake news’ ha afirmat referint-se a l’allau d’informacions aparegudes a les xarxes socials i a alguns mitjans de comunicació que pretenen desmentir i desvirtuar els fets de la tardor de 2017.

‘Som els hereus i les hereves de Lluís Companys i d’una generació que ho va donar tot per defensar els nostres drets i ara som nosaltres els que hem d’assolir la fita de la independència de Catalunya. Ho hem de fer per ells’, ha etzibat.