Noemí Fabregat, al capdavant de la Federació de Ponent del Jovent Republicà

Noemí Fabregat pren relleu a Kevin Domínguez expressant la seva voluntat ‘de consolidar el jovent republicà a Ponent, des del feminisme i l’estima del territori’

Aquest cap de setmana la Federació Regional del Jovent Republicà a Ponent ha celebrat la seva segona Escola de Formació Víctor Torres amb xerrades i debats, també recordatoris cap a l’escriptora ponentina Maria Mercè Marçal, treballant el feminisme i la cultura des d’una vessant més propera amb la Secretària Nacional de la dona, Judit Calveras. Altrament, durant l’EFVT (Escola de Formació Víctor Torres) s’ha celebrat un Congrés Regional en el qual el Jovent Republicà ha vist consolidada la seva posició al territori, en contínua expansió.

Ha estat una jornada plena de sensacions a flor de pell, degut a la llarga trajectòria i al llarg camí d’aprenentatge que fins ara el portaveu Kevin Domínguez ha posat a la disposició del Jovent Republicà de Ponent per formar-los i fer-los créixer en àmbits que van molt més enllà de la política. Ell sempre ho ha dit, ‘sempre m’he dedicat a regar les llavors republicanes que els nostres veterans van plantar i ara és el Jovent Republicà de Ponent qui haurà de cuidar el fruit que aquest treball ple de constància i dedicació que els ha portat avui a ser on són i a ser qui són: el jovent republicà, la llavor de totes les victòries’.

La militància de Ponent ha depositat la seva plena confiança en els candidats que s’han presentat per fer-se càrrec de les diferents secretaries com Mercè González, Oriol Pérez, Ramon Gras i Pol Baldomà i al capdavant Noemí Fabregat com a nova Portaveu Regional a la Federació.

D’aquesta manera, la balaguerina, Noemí Fabregat pren relleu a Kevin Domínguez expressant la seva voluntat ‘de consolidar el jovent republicà a Ponent, des del feminisme i l’estima del territori’. ‘Així doncs, la executiva regional pren la iniciativa per als propers dos anys’, ha conclós.