Marta Vilalta (ERC): “Treballarem de manera incansable per bastir la República Catalana”

La vicesecretària General d’Estratègia, Entorn i Gestió del Coneixement i portaveu d’Esquerra Republicana i diputada al Parlament de Catalunya, Marta Vilalta, ha visitat aquest dissabte a Cervera el certamen Vila del Llibre, acompanyada d’una comitiva de companys i companyes de la capital segarrenca i d’arreu de la comarca, encapçalada pel candidat a Paer en Cap de la formació republicana i actual director dels serveis territorials de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Joan Santacana.
Vilalta, que també ha presentat el seu llibre “La centralitat en joc” a la Vila del Llibre, ha destacat que activitats com aquest certamen, de porta ja un anys duent-se a terme a Cervera, “esdevenen eines primordials per potenciar la lectura, per potenciar la cultura i una manera també de fer territori”.
De la mateixa manera, la portaveu republicana, ha incidit en què per Esquerra Republicana de Catalunya “és una prioritat treballar els valors de la territorialitat, de l’equilibri territorial i de potenciar la cultura com el quart pilar de l’estat del benestar”. “Més enllà de la salut, més enllà de les polítiques socials, més enllà de l’educació, volem que la cultura sigui un dels valors claus per a la construcció de la República Catalana”.
“Des d’Esquerra Republicana treballem i treballarem de manera incansable per bastir la República Catalana i ho farem també des de totes les manifestacions culturals i, per descomptat, des de tots els municipis del territori”, ha etzibat.