Linyola recull firmes per reclamar la millora de la LP-3322

El consistori demanarà al Departament de Territori i Sostenibilitat la millora del ferm i de la senyalització horitzontal del tram de Mollerussa - Linyola

L’ajuntament de Linyola inicia una campanya de recollida de signatures per demanar al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, la millora urgent de la carretera LP-3322 entre Linyola i Mollerussa. El consistori reclama la reforma del ferm i de l’asfalt que està en molt mal estat i també que repassi tota la senyalització horitzontal, és a dir, repintar tota la via.

Àlex Mases, alcalde de Linyola, explica que aquesta és una reivindicació que ja fa molt de temps que reclama. “Hem parlat repetides vegades amb representats de Carreteres del Departament de Territori i Sostenibilitat i sempre ens diuen el mateix, que ho tenen present, en projecció, però mai acaben d’iniciar l’obra. A veure si ara amb la pressió ciutadana aconseguim finalment que iniciïn aquesta reforma”.

El propòsit és recollir tantes signatures com sigui possible. Les persones que vulguin firmar, podran fer-ho a través de la pàgina web del consistori o també en formularis que l’equip de Govern repartirà pels establiments de Linyola. “Invitem a tothom que vulgui participar que entri a la pàgina web www.ajuntamentdelinyola.cat i que ompli el formulari que trobarà. També demanem la col·laboració dels establiments i comerços del municipi, ja que aquesta carretera al final és la més transitada per tothom i que estigui en mal estat ens afecta a tots.”

La campanya de recollida de signatures s’inicia avui i en principi finalitzarà quan l’equip de Govern tingui signatures suficients per presentar formalment aquesta reclamació a la Generalitat.