Les piscines municipals d’estiu de Tàrrega, a punt per iniciar la nova temporada de bany

Els equipaments obriran el pròxim dissabte 15 de juny

0
171
Tasques de manteniment de Serveis Municipals al recinte

L’Ajuntament de Tàrrega enllesteix els treballs de manteniment a les piscines municipals d’estiu per reobrir les instal·lacions el proper dissabte 15 de juny. Operaris de la Regidoria de Serveis Municipals adeqüen aquests dies l’espai amb la reparació del paviment de rajoles; la reposició de mobiliari malmès; la revisió de filtres i maquinària; i els últims retocs a la gespa.

El recinte, situat al Parc Esportiu, es deixarà a punt per a la nova temporada de bany, que s’allargarà fins a mitjans de setembre. Les piscines municipals d’estiu romandran obertes de dilluns a diumenge, de 10.30 a 19.30 hores. L’equipament ocupa una superfície de 7.900 m2 i ofereix una làmina d’aigua de 1.280 m2 a més de solari, vestidors, guixetes personals i lloguer de gandules. Per la seva part, la Regidoria d’Esports dóna continuïtat al contracte de gestió de les instal·lacions per part del Club Natació Tàrrega.

Es mantenen sense canvis els preus públics per fer ús de les instal·lacions

Els preus de les entrades es mantenen igual que en els darrers anys: 2 euros (usuaris majors de 65 anys); 3 euros (usuaris de 4 a 16 anys); i 4 euros (usuaris de 16 a 65 anys). L’accés serà gratuït per a les persones menors de 4 anys. També es posaran a la venda abonaments individuals i familiars així com preus i abonaments especials per als socis del Club Natació Tàrrega. Els pobles d’Altet i Claravalls també disposen de piscines municipals pròpies.

FER UN COMENTARI