L’Ajuntament de Tàrrega desenvolupa les obres de remodelació de la Rambla del Canalet

Es reurbanitzen 976 m2 de via pública amb una inversió de 109.615 euros

L’Ajuntament de Tàrrega desenvolupa aquests dies les obres de remodelació del tram de la Rambla del Canalet comprès entre els carrers del Mestre Güell i dels Bombers. Es tracta d’un segment de 976 m2 de superfície que voreja el barri del Sol Ixent i una zona comercial de serveis. Els treballs contribuiran a deixar endreçat aquest indret de la perifèria est i alhora deixaran habilitat un espai de passeig damunt el vas de reg de la comunitat del Canalet. Aquesta canalització, que també ha estat renovada, quedarà coberta sota una capa de sauló.

La materialització del projecte també permetrà disposar d’una connexió de ferm asfaltat entre la Rambla del Canalet i el Carrer del Mestre Güell, situat en perpendicular. El pressupost de l’obra ascendeix a 109.615 euros, quantitat es finança íntegrament a través d’una subvenció de la Diputació de Lleida. L’execució de les obres ha obligat a tallar al trànsit el tram afectat de la Rambla del Canalet.

A punt d’enllestir-se el nou vial de servei des de la Plaça de Riambau

La reforma de la Rambla del Canalet també respon a la voluntat de millorar la mobilitat en aquest sector, on d’un temps ençà s’estan implantat nous negocis, en concret una benzinera i un taller de pneumàtics. De fet, l’esmentada obra coincideix en el temps amb la construcció d’un nou vial lateral de circulació, vora l’Avinguda de Barcelona, que comunicarà la Plaça de Riambau amb la Rambla del Canalet i el Carrer del Mestre Güell. El nou vial, de 150 metres lineals, també millorarà notablement la connexió viària en aquest indret.