La Caminada de la Dona Rural de Tàrrega supera expectatives amb més de 200 participants

Augment notable de participació en una iniciativa que reivindica el paper de la dona en les tasques del camp alhora que promou els hàbits saludables i el territori

Més de 200 persones han participat aquest diumenge a la segona edició de la Caminada de la Dona Rural organitzada per l’Ajuntament de Tàrrega. Es tracta d’una iniciativa que reivindica el paper de la dona en les tasques del camp alhora que promou els hàbits saludables i el territori. L’activitat ha estat oberta a tothom amb ganes de passejar per l’entorn natural del municipi i la crida ha resultat tot un èxit. Tal i com ha destacat el regidor de l’Àrea de Polítiques de la Ciutadania, Jaume Folguera, la convocatòria ha superat amb escreix el volum de participació de l’any passat, quan llavors comptà amb una cinquantena de persones inscrites.

La 2a Caminada de la Dona Rural s’ha celebrat aquesta vegada per camins propers al nucli urbà de Tàrrega amb un recorregut total de 9 quilòmetres (l’any passat tingué lloc als pobles d’Altet i Claravalls). L’antic escorxador de la capital de l’Urgell ha estat el punt de sortida i arribada. En culminar l’itinerari, les persones participants han estat obsequiades amb un refrigeri saludable i un concert amenitzat pel grup Sonotone. La proposta ha sumat esforços de les regidories de Promoció de la Salut, Polítiques d’Igualtat, Turisme, Desenvolupament Rural i Pobles.