La Fira de Sant Ermengol convidada a la Fira de la Candelera

La fira mil·lenària serà present amb un estand que mostrarà la nostra gastronomia i oferirà degustacions de formatge elaborats a la comarca amb la col.laboració de Menja’t l’Alt Urgell i Cadí

La mil·lenària Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell ha estat convidada a la 167a Fira de la Candelera de Molins de Rei, que celebrarà els dies 2, 3 i 4 de febrer aquesta població del Baix Llobregat.

Concretament, la Fira de Sant Ermengol serà present en aquesta tradicional fira de Molins de Rei amb un estand on s’aprofitarà per donar a conèixer també la gastronomia de l’Alt Urgell, amb l’objectiu de posar-la en valor a nivell de país.

També hi tindran lloc dues activitats perquè el públic molinenc pugui degustar el formatge que s’elabora a la nostra comarca, una proposta que compta amb la col·laboració del col·lectiu Menja’t l’Alt Urgell i la Cooperativa Cadí.

La Fira de la Candelera de Molins de Rei -declarada “d’interès nacional” per la Generalitat de Catalunya l’any 2002- té a la gastronomia com a protagonista destacada en aquesta 167a edició.

Val a dir que l’agricultura és el fil conductor i l’origen d’aquesta fira de Molins de Rei que s’ha mantingut al llarg dels anys, amb la incorporació de diferents canvis i novetats.