Èxit de participació a la 7a Targalan, la Lan Party de Tàrrega, que aplega 150 aficionats a la informàtica i els videojocs

L’esdeveniment ofereix com a novetat competicions on-line narrades per Mr. Readys i Sylphalion

0
131
Imatge de la trobada. Foto: Cedida

Tàrrega esdevé durant aquest cap de setmana un punt de trobada de referència per als aficionats a la informàtica i els videojocs. La capital de l’Urgell celebra fins diumenge la 7a edició de la Targalan, la Lan Party organitzada per l’Associació Agrat que ha renovat l’èxit d’afluència amb 150 persones inscrites. Es tracta d’una convocatòria en què els participants comparteixen continguts en xarxa i juguen interconnectats en el decurs de gairebé 48 hores de forma ininterrompuda. Acostumen a dur l’ordinador de casa, juntament amb gandules, queviures i fins i tot sacs de dormir. L’esdeveniment es desenvolupa al Pavelló Municipal d’Esports, on també s’ofereixen xerrades, activitats lúdiques i una exposició de consoles retro per als amants de la nostàlgia. Els participants poden combatre la calor donant-se una remullada a les Piscines Municipals, recinte al qual tenen accés lliure mitjançant un acord de col·laboració amb el Club Natació Tàrrega.

La 7a Targalan té com a principal novetat la presència dels comentaristes Mr. Readys i Sylphalion, coneguts per les retransmissions on-line de competicions de videojocs. A Tàrrega narren tornejos via streaming a través de la plataforma virtual Twitch. El ventall de videojocs s’ha ampliat: al Counter Strike, League of Legends, PUBG i Overwatch s’afegeix el TeamFight Tactics. Són competicions que desperten gran expectació i que reuneixen els millors jugadors del territori. Avui dissabte han visitat la 7a Targalan regidors i regidores del consistori encapçalats per l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú, la qual ha expressat el suport de l’ajuntament a activitats adreçades a la gent jove com és el cas de la Lan Party d’Agrat. L’alcaldessa ha agraït l’esforç dels organitzadors per situar Tàrrega en el mapa d’aquest tipus de trobades que congreguen un elevat nombre de seguidors.

FER UN COMENTARI