Alpicat inverteix 50.000 euros per condicionar el camí dels Robinals

També projecta la millora del camí de Raimat

L’Ajuntament d’Alpicat ha invertit 50.000 euros en la millora del camí dels Robinals, una via que dóna accés a la deixalleria municipal i comunica el camí de Torrefarrera amb el nucli. El consistori ja està preparant, a més, el projecte per arranjar el camí de Raimat.
L’actuació al camí dels Robinalsha consistit en una pavimentació de mescla bituminosa en calent que millorarà el trànsit rodat i la seguretat vial, i compta amb ajut de la Diputació de Lleida, que ha finançat gairebé el cent per cent del cost de l’obra. També està previst que, durant la primera quinzena de maig, es dugui a terme una millora de la resta de camins municipals mitjançant un soteig puntual en les zones més malmeses.
En aquest sentit, l’alcalde Joan Gilart ha manifestat que “per al govern municipal és una prioritat la millora dels camins municipals”, motiu pel qual “intentem en cada pressupost anual incloure una partida per aquest fi en el capítol d’obres”.
Fins ara ja s’han fet el camí del Mingatxo (2016), el de Torrefarrera (2017) i ara el de Robinals. De cara al futur, Gilart ha comentat que “hem començat a redactar amb els serveis tècnics municipals un projecte per a la millora del camí de Raimat, atenent així una demanda veïnal des de l’equip de govern”, una inversió a la qual “donarem prioritat de cara al 2019-2020 segons les disponibilitats pressupostàries”.