Almenar celebra el mercat medieval

Amb la presència d’unes 80 parades amb productes alimentaris i d’artesania i un ampli programa d’activitats paral·leles

Almenar celebrarà els dies 9 i 10 de juny la 22a edició del Mercat Medieval, en què els carrers del casc antic aplegaran unes 80 parades amb venda directa de productes alimentaris de proximitat i d’artesania i activitats paral·leles de tots tipus i per a totes les edats.

Durant dos dies, es podrà gaudir de demostracions d’artesans (el cisteller, el canyissaire, el matalasser, el fuster, l’apicultor, el ceramista, l’esquilador o l’elaborador de retaules romànics, entre d’altres) i dels espectacles musicals i teatrals de diferents grups d’animació.

La festa compta amb la participació activa dels veïns i les veïnes, que aniran vestits amb robes medievals, guarniran els carrers per donar-los un ambient festiu i prendran part en les demostracions artesanals i les escenes de la vida quotidiana de l’època medieval.

Entre les activitats programades es troben els espectacles de dansa i màgia, concerts, representació de fets medievals esdevinguts a la vila, els contacontes, un sopar popular, la nit del foc, una mostra d’aus rapinyaires, exposicions, tallers i jocs infantils, etc.