Mollerussa obre demà els parcs infantils

També s’obrirà aquest cap de setmana el parc de la Serra i es permetrà l’accés al parc de patins i a les pistes poliesportives en espais públics

Imatge d'arxiu d'un parc a Mollerussa. ACN.

L’Ajuntament obre a partir de demà tots els parcs infantils de la ciutat, un cop entrats a la fase de la represa que s’inicia aquesta mitjanit després de passar breument per la Fase 3. Així mateix, es permetrà l’ús de la pista de patins i de les pistes poliesportives a l’aire lliure que hi ha en dos espais públics de la ciutat. També s’obrirà a partir del cap de setmana el parc de la Serra i es permetrà un ús restringit de les barbacoes.

Tot i això, des del consistori es demana prudència i responsabilitat a la ciutadania en el compliment de les mesures de seguretat establertes i que són obligatòries com és l´ús de la mascareta en cas de no poder mantenir la distància social recomanada i la higiene continuada de mans, entre altres. Amb l’apertura d’aquests equipaments es pretén descongestionar altres espais públics de la ciutat i així contribuir a esponjar les concentracions de persones.