Lo Pau de Ponts traurà el primer disc al juny

Gravada a Sant Llorenç des Cardassar, on viu el mallorquí, reivindica l'autenticitat i el món rural

Lo Pau de Ponts ha estrenat aquest divendres la cançó ‘Sigues Tu’ (Crea Music), gravada i interpretada juntament amb el mallorquí Miquel Montoro, i que el lleidatà inclourà en el primer disc que preveu publicar al juny. ‘Sigues Tu’ és un cant a l’autenticitat, la reivindicació del món rural i la satisfacció de sentir-se bé amb un mateix i orgullós de ser d’allà on s’és.

La cançó es complementa també un videoclip rodat en diferents paratges de Sant Llorenç des Cardassar (Mallorca), població on viu el mallorquí. Lo Pau de Ponts i Miquel Montoro hi mostren la seva amistat i les seves ganes de gaudir de la vida i de la natura de forma alegre i desenfadada. El videoclip es pot veure a https://youtu.be/i_27Zwk5hOk.

Lo Pau de Ponts ha recorregut els últims anys tot Catalunya amb la seva guitarra i la seva naturalitat, espontaneïtat i alegria versionant cançons. Com diu ell mateix, toca “arreu pels padrins, les tietes i la canalla”. Ara, però, s’atreveix amb les seves pròpies cançons i enfila una nova etapa. Tal i com diu ell “Ojo, que ja hai arribat!”, tot un lema, que per cert, donarà nom al seu primer disc.

L’artista lleidatà explica que tant ‘Sigues Tu’, com la resta de cançons que conformaran el seu primer disc, seran “absolutament desenfadades i divertides” i amb el segell de “catxondeo” que caracteritza la seva música i la seva posada en escena.