L’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol de Lleida, present a GALACTICAT

Dins de la IV edició d’aquesta mostra, que se celebra a Tàrrega des d'avui i fins al 12 de juny, els estudiants i professors de l’EAM desenvoluparan diverses activitats relacionades amb els cicles que s’hi imparteixen

0
1145

En del marc de la IV edició de la Mostra GALACTICAT, que tindrà lloc des d’avui i fins al 12 de juny a Tàrrega, els estudiants i professors de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol de Lleida desenvoluparan diverses activitats relacionades amb els Cicles que s’hi imparteixen.

Avui, divendres dia 9, es projectaran els curts dels estudiants del Cicle de Disseny Gràfic participants al Concurs GALACTICURT, de 18 a 20 h al Cinema Majèstic. L’entrega de premis als curts guardonats tindrà lloc a les 20:30 h durant l’acte inaugural de la Mostra, per part dels actors de la pel·lícula PATRIA.

Demà, dissabte dia 10 i diumenge dia 11 els estudiants del Cicle de Disseny d’Interiors construiran una escenografia basada en la pel·lícula DELICATESSEN (de 9 a 14h al vestíbul del Cinema Majèstic).

També dissabte tindrà lloc un taller d’Storyboard a càrrec de professors del Cicle d’Il·lustració (de 10 a 13h a l’Escola d’Art Ondara).

FER UN COMENTARI