Reunió de treball dels alcaldes de Lleida i les Borges sobre la reivindicació conjunta de millores a la carretera N-240

Àngel Ros i Enric Mir coincideixen en destacar la necessitat d'executar les obres com més aviat millor per reduir l'alta sinistralitat en aquesta via

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha rebut avui a la Paeria a l’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, per tractar sobre la necessitat del desdoblament de la carretera N-240, que uneix ambdues poblacions, per tal de reduir l’alta sinistralitat viària que pateix.

Ros ha explicat les gestions que ha dut a terme amb el ministre de Foment, Íñigo de la Serna, amb el qual es va reunir fa dues setmanes per tractar, entre altres qüestions, també aquest tema. De la Serna va comunicar aleshores que està contemplada la inversió de 56 milions d’euros en la millora d’aquesta via. La reunió d’avui ha servit per coordinar les gestions de cara a fer el seguiment d’aquest compromís i reclamar l’execució de les obres com més aviat millor, ha afirmat Ros.

Per la seva part, Enric Mir ha destacat que ha volgut trametre a l’alcalde de Lleida la “preocupació del territori per la seguretat després d’un nou accident mortal” i també coordinar les accions de les administracions per agilitzar l’obra de desdoblament d’aquesta carretera i aconseguir de Foment un calendari precís per la seva execució.