L’aerolínia Jet2.com connectarà l’Aeroport de Lleida-Alguaire amb el de Londres-Stansted

La companyia britànica oferirà uns 5.000 seients en els prop de tres mesos que oferirà aquest enllaç directe, que tindrà freqüència setmanal

L’aerolínia Jet2.com ha informat que el pròxim hivern començarà a operar des de l’Aeroport de Lleida-Alguaire. En concret, la companyia britànica enllaçarà l’aeroport lleidatà amb el de Londres-Stansted amb vols comercials que s’iniciaran el 23 de desembre i s’estendran fins al 17 de març del 2019. Jet2.com comercialitzarà aproximadament uns 5.000 seients en aquesta nova ruta, uns 2.500 en cadascuna de les direccions, durant dels prop de tres mesos que oferirà la connexió, que tindrà freqüència setmanal. L’aerolínia destaca que aquesta ruta permetrà l’arribada a les comarques lleidatanes de turistes britànics, de la mateixa manera que possibilitarà als lleidatans poder viatjar a Londres “amb una connexió directa i a preus molt assequibles”.
Jet2.com, que forma part del Grup Dart PLC, compta amb nous bases al Regne Unit (Leeds-Bradford, Manchester, Newcastle, Birmingham, Londres-Stansted, East Midlands, Belfast, Edimburgo i Glasgow) i també vola des dels aeroports catalans de Barcelona, Reus i Girona, a més d’altres dotze de l’estat espanyol.

Cal remarcar, però, que algun avió de Jet2.com ja ha operat els darrers hiverns a l’Aeroport de Lleida-Alguaire contractats en aquest cas com a vols xàrters per part del touroperador britànic Nielson per transport esquiadors des el Regne Unit al Pirineu, a través de l’aeroport lleidatà.