El Centre Excursionista de Lleida organitza la 3era Ruta seguint el pas dels Maquis de les Terres de Ponent (Estopinyà – Tolva – Lluçars)

Ho fan de nit per empatitzar amb els moviments nocturns dels maquis

El Centre Excursionista de Lleida, a través del seu Grup de Recuperació de la Memòria Històrica, organitza una sortida nocturna, la nit del 16 de Juny, per commemorar el moviment dels Maquis.

Volen recórrer els escenaris per on van trescar els Maquis de les Terres de Ponent i donar a conèixer el drama d’aquests lluitadors. Aquesta vegada ho fan de nit per empatitzar amb els moviments nocturns dels maquis. Aquesta tercera etapa surt d’Estopinyá i passa per Casserres del Castell, Antença, Ciscar, Tolba i Lluçars. El recorregut en total consta de 24 km i (+800 metres -600 metres) de desnivell. Donada la llargada de la ruta, la seva dificultat és alta.

Per tal de fer la proposta més accessible a tothom, es pot començar la ruta al poble d’Estopinyà i es podran fer diferents trams del recorregut, doncs hi haurà un cotxe de suport. La sortida en bus és a les 12 de la nit des del camp d’esports i s’arriba a Estopinyà a tres quarts d’1.