Els poemes i fotografies d’Eva Rauret estaran exposats a la Biblioteca de Tàrrega

Organitzada per l'Associació de Salut Mental Ondara Sió, es podrà visitar a la Biblioteca Comarcal fins al 31 d’octubre

La Biblioteca Comarcal de Tàrrega exhibeix una selecció de fotografies i versos de la lleidatana Eva Rauret. Amb el seu treball, l’autora vol sensibilitzar la ciutadania contra la discriminació social que de vegades comporten les malalties mentals.

L’Eva Rauret comparteix les seves pròpies experiències vitals com el silenci o la soledat a què pot abocar patir una malaltia com l’esquizofrènia. Organitzada per l’Associació de Salut Mental Ondara Sió, la mostra duu per títol “Màscares solitàries, miratges interns” i es pot visitar fins al 31 d’octubre.

L’acte inaugural ha comptat amb la presència d’Eva Rauret acompanyada de representants de l’entitat junt amb el regidor de Promoció de la Salut, Jaume Folguera; i el director territorial del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Joan Santacana. Des de les administracions s’ha lloat la tasca de les persones i entitats que lluiten per eradicar els estigmes socials a causa dels trastorns i les malalties mentals.

Posteriorment també s’ha ofert una conferència del metge Joan Colom, especialista en salut mental. La proposta s’ha emmarcat dins les activitats del Dia Mundial de la Salut Mental que Tàrrega commemora durant l’octubre.