BonÀrea nega un brot amb 100 infectats per covid-19

Assegura que l'empresa treballa amb totes les mesures de seguretat

Instal·lacions de BonÀrea a Guissona. BONÀREA

L’empresa BonÀrea, amb 5.500 empleats, ha assegurat aquest dissabte que l’empresa treballa amb totes les mesures de seguretat contra el coronavirus, segons un comunicat de la companyia.

En el centre de treball de Guissona, on treballen més de 4.000 persones, “no s’ha estat mai confinat i s’ha treballat al 100%”; les fàbriques i escorxadors continuen treballant sense cap incidència, assegura; i s’ha habilitat el teletreball per a tots els llocs que ho permeten, com les oficines.

Els centres de treball bonÀrea tenen protocols interns de prevenció de riscos de contagis elaborats pel Servei propi de Prevenció; cada setmana es fan auditories internes de les mesures establertes; i des d’abril els serveis mèdics de l’empresa coordinen els tests.

També ha destacat que des de fa mesos col·labora amb la Conselleria de Salut, i des de principis de juny s’han fet més de 3.000 proves/test a treballadors: l’índex d’incidència dels resultats de les proves està “dins de la normalitat”, i la majoria de casos detectats són asimptomàtics, lleus i sense hospitalització.

L’empresa ha afegit que s’han pres totes les mesures necessàries per a tallar qualsevol cadena de transmissió i que “la situació actual és de normalitat amb una taxa d’incidència a la baixa i sense cap brot”.