Alpicat celebrarà el proper dissabte la 18a edició de la Festa del Llibre Gegant

Un grup de professionals del dibuix il·lustrarà els contes dels infants que vulguin participar en la confecció d’un llibre gegant

Alpicat celebrarà aquesta dissabte, 3 de juny, una nova edició, la 18a, de la Festa del Llibre Gegant. Serà a partir de les 5 de la tarda a la plaça interior del Casal.

En aquesta festa, un grup de professionals del dibuix il·lustrarà els contes dels infants que vulguin participar en la confecció d’un llibre gegant. El conte serà inventat, de temàtica lliure i amb una extensió màxima d’un full A4.

A partir de les 6 de la tarda, s’oferirà als nens i nenes participants un berenar amb coca i xocolata, i a les 7 tots ells podran gaudir de l’actuació de l’agrupació de vent de l’EMMA (Escola Municipal de Música d’Alpicat). També es comptarà amb la plantada dels gegants d’Alpicat, Manelic i Núria, i amb l’exposició dels llibres gegants d’edicions anteriors. Durant tota la tarda els nens podran pintar un mural decoratiu.

La Festa del Llibre Gegant està organitzada per l’Ajuntament i la Biblioteca Sant Bartomeu, amb el suport de la Diputació de Lleida, l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Biblioteques Públiques de Catalunya, l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol i l’Escola Municipal de Música d’Alpicat (EMMA).