Almacelles estrena Bus Exprés entre aquesta població i la ciutat de Lleida

Almacelles ha estrenat, avui dia  11 de gener, la nova línia de Bus Exprés entre Lleida i la nostra població, incorporant 10 serveis nous en total, de dilluns a divendres feiners; de tal forma que s’oferiran 14 anades i 14 tornades en total, i en dissabtes no festius, s’incorporaran 5 expedicions noves fins assolir-ne 10 en total, cinc d’anada i cinc de tornada.

La Generalitat de Catalunya reforça el servei d’autobús entre Almacelles i Lleida i l’incorpora a la xarxa d’altes prestacions exprés.cat.

Serà l’E5, la cinquena línia de la xarxa exprés.cat a la demarcació de Lleida i la 41a a tot Catalunya. La transformació de l’actual línia que comunica Almacelles i Lleida en exprés.cat comporta un increment de l’oferta i un conjunt de millores de gestió, servei i velocitat comercial.

Aquest servei, llargament demandat per l’Ajuntament i la ciutadania d’Almacelles, finalment s’ha vist concedida i dona –així- resposta als més de 150.000 usuaris que té anualment aquesta línia i que tenia franges horàries molt deficitàries en oferta de busos.

La línia forma part de la integració tarifària de Lleida, i s’ofereix connexions amb serveis de transport urbà i altres autobusos interurbans. Els vehicles són totalment accessibles, amb premsa i servei de Wi-Fi gratuïts a bord.