S’obre la Festa Major de la Pobla de Segur i s’organitza una nova edició del Fem Colla

    Més de 200 participants participaran en el Fem Colla i hi ha un cap de setmana ple d'activitats

    Aquesta any la Pobla torna a fer de nou Festa Major després de dos anys marcats per la pandèmia i ha organitzat la 4a edició del Fem Colla, amb un total de 14 colles inscrites que sumen un total de 220 participants d’entre 17 i 50 anys.

    Durant aquests des de Festa Major s’han organitzat activitats per a petits i grans. Avui divendres al vespre hi haurà Correpinxos i espectacle de màgia i a la nit ball amb “La loca histèria” seguit de DJ. Demà dissabte al matí hi haurà el concurs de petanca i les tradicionals pedalada i travessa al llac i al migdia Escape Room als jardins de l’Ajuntament, a la tarda el Gran Prix Poblatà, la doble milla per relleus i ball de tarda i nit amb l’”Orquestra Costa Brava” seguit del grup de versions “La Golden Beat” i DJ.

    Diumenge al matí hi haurà jocs de fusta i festa de l’escuma per als més petits i concurs de paelles per colles i a la tarda concurs de botifarra, la prova final “El gran joc de les colles” i ball de vespre i nit amb el “Duet Alea”.

    El regidor de Festes, Eloi Tirvió, ha declarat que “estem molt contents de fer Festa Major després de dos anys i poder tornar a organitzar el Fem Colla que, tal i com vam veure ahir al vespre a la Macrogimcana, la gent té moltes ganes de Festa Major i de fer poble”. Tirvió va afegir que el Fem Colla es consolida com una activitat que promou la participació, sobretot dels joves, a totes les activitats que s’organitzen.