La guia "Enoturisme al Pallars" es presenta a Tremp

Es tracta d’un desplegable que recull 16 experiències a les finques dels cellers del Jussà i del Sobirà

15 de juliol de 2025 a les 07:43h

Aquest matí s’ha presentat a l’Epicentre – centre de visitants del Geoparc Orígens, a Tremp, aquest nou material que és el resultat de la feina que s’ha fet conjuntament entre cellers i el programa “Al teu gust, aliments del Pallars” per sintetitzar i ajudar a promocionar l’oferta enoturística als Pallars.

La guia consisteix en un fulletó desplegable on es poden consultar les fitxes de 16 experiències turístiques que ofereixen un total de 10 cellers dels dos Pallars, que inclou també un mapa on es situen totes les experiències i les dades de contacte i contractació o reserva.

La presentació ha comptat amb la participació de bona part dels cellers participants al projecte, així com establiments hotelers i de restauració, responsables institucionals i d’equipaments turístics tant del Pallars Jussà com del Pallars Sobirà.

La regidora de Promoció Local de l’Ajuntament de Tremp, que lidera aquest projecte, ha explicat que el sector del vi és un sector estratègic per al desenvolupament local, tant pel seu potencial a l’hora de generar ocupació, com pel tret diferencial que suposa per al territori aglutinar la quinzena de projectes empresarials entre els dos Pallars. Així, l’aposta per l’enoturisme suposa no només una eina potent de comercialització, sinó que també pot ser un revulsiu per al conjunt del sector turístic.

La guia es podrà trobar a les diferents oficines de turisme de la comarca, així com a allotjaments hotelers i restaurants de les comarques del Pallars. I també es pot descarregar en format i digital, i consultar online, a l’apartat “Visita’ns” de la web www.vinsdelpirineu.cat

Sobre l'autor
C CIUTAT
Redacció
Veure biografia
El més llegit