Neus Caufapé s’incorpora com a número 3 a la candidatura de Postius

Caufapé és l’actual directora de l’Institut Escola del Treball de Lleida

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El candidat a Paer en Cap de Junts a Lleida, Toni Postius, incorpora Neus Caufapé com a número 3 de la candidatura de Junts – Estem a punt. Caufapé és l’actual directora de l’Escola del Treball de Lleida.

Postius ha valorat la incorporació de Caufapé molt positivament “és una persona amb un perfil solvent, de l’àmbit de l’educació i la docència. Una persona amb empenta i que ha suposat un revulsiu a la direcció de l’Institut Escola del Treball, que és considerat un dels tres centres d’excel·lència de Catalunya en formació professional”. Així mateix, Postius ha agraït “el pas valent i decidit de Caufapé, per sumar per la candidatura que encapçalo i amb la que volem guanyar les eleccions. Caufapé aportarà la seva solvència, tarannà i professionalitat a la candidatura de Junts.

Neus Caufapé és llicenciada en Filologia Anglesa per la Universitat Autònoma de Barcelona i catedràtica de llengua anglesa d’educació secundària i formació professional. És directora de l’Institut Escola del Treball des del 2006 on ha impulsat estratègies alineades amb les directrius europees en matèria de formació professional, esdevenint un dels tres centres d’excel·lència a Catalunya, acreditats pel Ministerio de Educación. Caufapé és membre del comitè executiu de la xarxa europea NETINVET (xarxa de centres de FP de 10 països europeus) des del 2011 i des del 2016 ocupa la secretaria d’aquesta. És experta en gestió de projectes europeus. Ha coordinat diverses associacions estratègiques Erasmus+ arreu d’Europa. Des del 2015 és avaluadora de projectes per l’Agència Nacional Espanyola (SEPIE). També és experta en el sistema europeu de crèdits per a la formació professional (ECVET), ha estat conferenciant en diferents congressos europeus.