Dimarts, 16 de juliol de 2024
És notícia

L’N-240 podria tenir 4 carrils a Lleida per millorar-ne la seguretat

Avatar photo
També es proposa construir un segon tram amb tres carrils per connectar l’N-240 amb l’AP-2

El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ha aprovat provisionalment l’estudi informatiu per millorar un tram de 19,5 quilòmetres de la carretera N-240 entre Lleida i les Borges Blanques.

El document planteja habilitar un tram de quatre carrils, aprofitant el traçat actual de la via, entre la capital del Segrià i Margalef, a l’altura de Torregrossa.

A partir d’aquí es proposa construir un segon tram fins a les Borges per connectar l’AP-2 amb l’N-240 amb un format de tres carrils (2+1), un dels quals seria d’avançament. L’actuació pretén millorar la funcionalitat i la seguretat viària en aquesta via, així com la seva connexió amb l’autopista.

I és que malgrat que la supressió del peatge a l’AP-2 ha reduït notablement el trànsit a l’N-240, Transports assenyala que aquesta via encara manté un volum de trànsit rellevant especialment en les proximitats de Lleida, fet que motiven l’Estat a actuar per millorar les seves condicions de circulació i seguretat viària.

L’estudi informatiu serà sotmès als tràmits d’informació pública i d’avaluació d’impacte ambiental, l’anunci corresponent del qual s’ha de publicar al BOE.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

5 × three =

Notícia anterior

Les Nits d’Estiu tornaran a obrir els museus d’Andorra amb unes 60 propostes diferents

Notícia següent

Detinguts dos homes al Pas de la Casa amb 5.370 paquets de tabac de contraban

Notícies relacionades