Mollerussa recapta 4.000 euros per La Marató de TV3

El Caga Tió Solidari, concerts i escacs, entre els actes organitzats per l’Associació Amic amb 14 entitats col·laboradores

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Els participants de La Marató van arribar als 4000 euros recaptats al final del matí. CEDIDA

Els mollerussencs i mollerussenques, en ocasió de La Marató de TV3 d’enguany dedicada a la salut mental, han recaptat un total de 4.004,13 euros durant un matí ple d’activitats solidàries que es van dur a terme ahir diumenge. L’edició d’enguany, que ha recuperat el nombre d’entitats participants d’abans de la pandèmia, ha comptat amb catorze entitats que han organitzat treballs manuals, un caga Tió solidari, sortejos de lots de productes, partides d’escacs, entre altres activitats que han ajudat a recaptar la xifra total de més de 9 milions d’euros a tot Catalunya.

Les associacions que han participat són: Agrupació Sardanista de Mollerussa, Mollerussa Comercial, Escola Bressol l’Infant, La Colla dels 50 i més, Albada, Ampa Pompeu Fabra, Creu Roja, Ampa El Carme, Escacs Mollerussa, Ampa Escola Les Arrels, ASM Pla d’Urgell, Ampa Ignasi Peraire i Casal Parroquial. La Colla de 1971 també participa aportant la recaptació del concert de Gospel que es va celebrar el passat diumenge 12 de desembre al Teatre L’Amistat.