Mollerussa acull el Gastrofauna a Els Jardins de la Casa Canal

La festa, que començarà a les 7 de la tarda, comptarà amb la participació de cinc productors de la zona

 

Els jardins de la Casa Canal acolliran el pròxim 11 d’octubre el Gastrofauna, un esdeveniment que espera superar els 600 participants i que surt de la mà de l’agència de comunicació i esdeveniments gastronòmics Red Peppers, de Mollerussa i el grup de música del Pla d’Urgell, Fauna Grup, amb el suport de l’Ajuntament, a través de la regidoria de Joventut. Avui n’han explicat els detalls l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; la Gemma Capell, CEO de Red Peppers, i David Garrofé, integrant de Fauna Grup, els quals han explicat que l’esdeveniment té per objectiu donar a conèixer el territori en un lloc amb encant com són els jardins de la Casa Canal, maridant productes de proximitat i música amb accent local.

La festa, que començarà a les 7 de la tarda, comptarà amb la participació de cinc productors de la zona com són Beef Quality i La Lola Take Away, els dos de La Fuliola; Raig d’Arbeca; On Egin, de Linyola; i A gust, d’El Palau d’Anglesola. Seran els encarregats de proposar tapes i platets de temporada, tant freds com calents, per oferir sopar al públic assistent, que també trobarà refrescs i cervesa artesana i vi del territori a la barra, segons ha detallat Gemma Capell, acompanyada de Júlia Beranuy.

La música anirà a càrrec de Fauna Grup, els quals presentaran el seu nou disc L´última nit, un disc que ha comptat amb finançament a través de la plataforma de micromecenatge Werkami, segons David Garrofé, el qual ha dit que l’esdeveniment servirà per promocionar aquest nou treball. Com a prèvia al seu concert, actuaran com a teloners el grup Canciones
de nadie, per completar l’oferta musical.

Les entrades a l’esdeveniment, que té un preu de 10 euros que inclou una consumició i un got reutilitzable, ja es poden reservar a través de https://vullassistir.gastrosaraus.cat/gastrofauna amb avantatges per ser anticipada i també es podran adquirir in situ.