Mollerussa torna a licitar el servei de neteja viària amb una revisió a l’alça

Surt per 462.000 € anuals, un 6,6% més respecte al setembre en què va quedar desert perquè l’única empresa presentada no complia requisits

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament torna a licitar el servei de neteja viària del municipi per un import anual de 462.000 euros anuals. Ho fa després de revisar a l’alça el pressupost fixat en el primer concurs públic que el setembre passat va quedar desert perquè l’única empresa presentada no complia amb alguns dels requisits considerats indispensables com tenir un sistema GPS que permetés localitzar els vehicles i la maquinària per tenir informació de la gestió en continu i registrada històricament.

Així ho ha explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el qual ha dit que s’ha incrementat un 6,6% el pressupost fixat per contracte anual així com també la vigència que s’ha fixat en 5 exercicis pressupostaris.

Aquest serà un dels punts que es posarà a consideració del Ple ordinari previst per aquest pròxim dijous, que serà retransmès en directe com habitualment per Ràdio Ponent. Una altre dels temes a debatre serà la licitació del servei de neteja dels edificis i espais públics responsabilitat del consistori. En aquest cas, el concurs surt per un pressupost base de 328.901 euros anuals i amb una vigència també fixada en 5 exercicis pressupostaris.   

També es portarà a l’aprovació del Ple una operació de crèdit a curt termini per un import de 700.000 € amb el Banc de Sabadell.