Mollerussa se solidaritza amb la Marató amb una matinal d’activitats

Amb la col·laboració d’una trentena d’entitats, clubs esportius, centres escolars, comerços i particulars des de les 10 del matí

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El Pavelló Firal del 125è aniversari acollirà aquest diumenge dia 18 a partir de les 10 del matí una matinal d’activitats amb l’objectiu de recaptar fons a favor de La Marató, que enguany se centra en la salut cardiovascular. Hi col·laboraren una trentena d’entitats, clubs esportius, centres escolars, comerços i particulars a títol personal amb la preparació de diferents actuacions a partir de les 10 del matí. Així ho han presentat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo, i de Jordi Pérez, Rosa Mateu i Cristina Sans, voluntaris de l’organització, els quals han incidit en el canvi d’ubicació, ja que habitualment les activitats es feien a la plaça de l’Ajuntament.

Country, zumba, ball de bastons, dansa urbana, sardanes o una sessió de contacontes seran algunes de les activitats proposades per dinamitzar la jornada al llarg del matí. Altres reclams seran un Scalextric a escala del Circuit de Montmeló o diferents activitats esportives.

 

Música, esport, teatre i altres activitats completen la programació de festes 

La matinal de La Marató forma part de la programació prevista per les festes de Nadal a Mollerussa i que es complementa amb una trentena d’activitats més de la mà de diferents entitats del municipi en col·laboració de l’Ajuntament. Entre ells, la Cursa de l’Indiot tornarà a tenir protagonisme el dia de Sant Esteve d’enguany amb la seva 39a edició, de la mà de l’A.A Xafatolls, a dos quarts d’onze del matí a la plaça Manuel Bertrand. També hi haurà una nova edició de l’Aventura de Nadal, que estarà oberta des del dia 26 de desembre al 4 de gener.

Un altre dels actes tradicionals que tindrà lloc durant el 24 de desembre serà la recollida de les cartes a SSMM Els Reis d’Orient per part dels patges Gregori i Isidori, que tindrà lloc al Teatre L’Amistat a partir de les onze del matí.  La Cavalcada de Reis del dia 5 de gener serà un altre dels actes destacats que formen part de la programació de Nadal.