Mollerussa recupera la macrofesta de la Colla dels 50

El pròxim 4 de juny al Pavelló Firal amb Apache i DJ’s

Mollerussa recupera enguany la macrofesta organitzada per la Colla dels 50, en aquest cas els nascuts el 1971, després que la pandèmia obligués a cancel·lar la de 2020 i la del 2021. Serà el pròxim 4 de juny al Pavelló Firal i comptarà amb el concert en directe d’Apache, una de les millors bandes de pop-rock del panorama actual, i els Dj’s José Lorenzo i Oscar Millan, que van ser residents de la mítica discoteca Big Ben.

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha acompanyat avui als representants de la Colla dels 50 en la presentació de la festa, que s’està promocionant des d’un estand a la 149 Fira de Sant Josep. Solsona ha dit que “necessiten guanyar en estat d’ànim” i per això la recuperació de la festa és una bona notícia en aquest sentit.

Per la seva banda, Ester Barqué, presidenta de la Colla dels 50, i Carles Fernandez, responsable de l’organització de la macrofesta, han coincidit a assenyalar la necessitat de recuperar aquesta macrofesta, que s’havia convertit en una tradició els darrers anys. També han agraït la col·laboració de l’Ajuntament i dels dos patrocinadors amb què compten, OA2 i Flip Flap Radio, que és l’emissora oficial, i han fet una crida a qualsevol empresa o particular que vulgui ajudar en el patrocini.

El Pavelló Firal obrirà portes a les 11 i a les 12 està previst que comenci el concert d’Apache fins a les 2 de la nit, moment en què prendran el relleu els dos DJ’ convidats. El preu de l’entrada és de 16 euros si es compra anticipada i de 18, a taquilla. Les entrades ja es poden comprar a www.teecketing.com