Mollerussa preveu impulsar una comissió especial sobre refugis climàtics amb participació de tots els grups

El Ple ordinari d’aquest dijous debatrà, entre altres, una modificació de crèdit de 450.000€ per abonar convenis amb altres administracions

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Mollerussa té previst impulsar una comissió especial que presenti una proposta d’actuació municipal que pugui donar resposta a la necessitat de definir refugis climàtics per a la ciutat. La comissió especial estaria integrada per sis membres en representació dels sis grups municipals que conformen el consistori. Així ho ha explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el qual ha indicat que la voluntat és que aquesta comissió es pugui incorporar en un pròxim Ple, ja que no ha estat possible fer-ho en el que es celebrarà aquest pròxim dijous.

L’alcalde ha fet un repàs de l’ordre del dia d’aquest Ple ordinari, el qual serà retransmès per Ràdio Ponent a partir de les 8 del vespre. Entre els punts que es porten a aprovació hi ha dues modificacions de crèdit per un import global de 456.706 euros, dels quals 294.289 corresponen a convenis formalitzats amb altres administracions. Així mateix, també es debatrà un expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits per un import total de 844.255€ amb l’objectiu de pagar factures emeses per 140 proveïdors.

També es modificarà la composició del cartipàs per incorporar la regidora Raquel Pueyo, un cop ja va prendre possessió del càrrec en substitució d’Albert Gilabert el passat 27 de juliol. Igualment un altre punt serà la modificació del preu públic de Fira de Mollerussa, en el qual es planteja una pujada del global del 2% per adaptar-la als preus dels subministraments.