Mollerussa ofereix pràctiques en jardineria a 9 persones del Pla d’Urgell

Els participants inicien el seu treball avui, gràcies al conveni de col·laboració amb l’Associació Talma que promou la integració laboral

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Mollerussa compta al llarg d’un mes amb la col·laboració de 9 persones del Pla d’Urgell que participen d’un programa social de l’Associació Talma, ubicada a Juneda però amb desplegament a Mollerussa. Dels participants, tres fan tasques de suport a les escoles Pompeu Fabra, Ignasi Peraire i Les Arrels i la resta s’incorporen a les tasques de jardineria.

Per dur a terme la col·laboració, s’han signat un conveni amb aquesta entitat de servei i suport a les persones que té per objectiu afavorir la integració social i laboral dels participants del programa Mesures Actives Inserció Social (MAIS) que promou l’entitat, la qual des del 2020 compta amb col·laboració del consistori. L’objectiu és que aquestes persones puguin fer pràctiques en un entorn laboral real desenvolupant tasques que no requereixen ni qualificació ni titulació concretes.

 

La col·laboració s’ha iniciat avui amb el repartiment del material i la distribució de tasques entre els participants en les pràctiques, els quals a la via pública aniran identificats amb una armilla reflectant amb el logotip de l’Ajuntament de Mollerussa.