Dilluns, 15 de juliol de 2024
És notícia

Miquel Arévalo se suma com a candidat jove a la llista de Toni Postius de Junts a la Paeria

Avatar photo

La candidatura encapçalada per Toni Postius té com a principal objectiu representar i donar veu a les noves generacions, fomentant la seva implicació activa en la vida política i social de la ciutat

Miquel Arévalo, el coordinador local de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) a la ciutat de Lleida, serà el candidat jove de la llista de Toni Postius per a les properes eleccions municipals de Junts per Catalunya – Lleida. La seva incorporació a la llista consolida el conveni de col·laboració entre el partit i l’organització juvenil que va ser aprovat el novembre passat.

La candidatura encapçalada per Toni Postius té com a principal objectiu representar i donar veu a les noves generacions, fomentant la seva implicació activa en la vida política i social de la ciutat.

 

Arévalo és un membre actiu i compromès de l’associacionisme juvenil de la ciutat i ha estat involucrat en diverses iniciatives socials i polítiques. A més a més, també ha liderat com a president la Jove Cambra Internacional de Lleida durant el seu 50è aniversari, consolidant la seva trajectòria en l’àmbit del lideratge juvenil.

Toni Postius, candidat a Paer en Cap, ha agraït “la predisposició, les ganes de sumar i l’interès per la política municipal” i ha reconegut que Arévalo, que ja va donar suport a la candidatura de Postius, “és una persona entregada i compromesa amb la ciutat, i amb els projectes en què participa”. Postius ha aprofitat per animar els joves “a formar part del dia a dia de la ciutat, a fer propostes i a involucrar-se en els projectes de futur que té Lleida per davant”.

 

Arévalo s’ha mostrat molt satisfet per la seva designació com a candidat jove de la llista de Junts per Catalunya. Ha destacat “la importància de la implicació i la participació dels joves en la vida política de la ciutat”, i ha expressat “el seu compromís en representar la veu de la JNC en aquestes eleccions”. Per a Arévalo “és un honor i una gran responsabilitat treballar per millorar la qualitat de vida dels joves, posant èmfasi en temes clau com la participació juvenil, les polítiques d’habitatge, l’emprenedoria i l’ocupació juvenil”.

En la trobada, hi ha assistit Carlota Montfort, coordinadora comarcal de la JNC i Josep Gabarró, president local de Junts a Lleida.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

two × five =

Notícia anterior

‘Blanes Arran de Mar’, reforçarà el sentit identitari de la ciutat

Notícia següent

El segon cap de setmana de l’Alcarràs Florit desborda totes les previsions

Notícies relacionades