L’Ajuntament de Lleida dóna per enllestides les obres al carrer Comptes d’Urgell

En els pròxims dies, es procedirà a la plantació de l’arbrat,, després de la remodelació urbanística, que ha millorat l’accessibilitat i seguretat per als vianants i renovat els serveis públics bàsics d’aigua, clavegueram i enllumenat

L’Ajuntament de Lleida ha finalitzat aquesta setmana les obres al carrer Comtes d’Urgell, en el tram entre Anselm Clavé i Príncep de Viana, que es van iniciar a l’agost i tenien un termini d’execució de tres mesos. En els pròxims dies es procedirà a la plantació de l’arbrat, amb què s’ha dotat aquest vial després de la remodelació urbanística, que ha millorat l’accessibilitat i seguretat per als vianants, ha incrementat la zona d’aparcament, ha renovat els paviments i voreres, degradats amb el pas del temps, i ha renovat els serveis públics bàsics d’aigua, clavegueram i enllumenat.

La plantació d’arbres, inclosa en el projecte, segueix la política de reforestació de la ciutat, per incorporar unitats vegetals en les operacions urbanístiques i facilitar entorns de confort, que ajuden en temes de sostenibilitat (per reduir la contaminació acústica, les emissions, la contaminació, etc).

La materialització d’aquest projecte, que s’emmarca dins del Pla de Barris de Noguerola i ha comptat amb un pressupost de 169.299,12€, ha inclòs un canvi de sentit de circulació en aquest tram de carrer, cap a Príncep de Viana, permetent la circumval·lació en aquest sector. Des que el 20 de setembre va entrar en funcionament, s’ha aconseguit reduir el pas de vehicles que fins ara hi circulaven per agafar Anselm Clavé.