Demanen que s’executin les obres per condicionar la plaça Salustià Estadella al barri de Balàfia

Molts veïns van comprar pisos sobre plànol fa 14 anys amb la promesa que al solar del costat de casa seva hi hauria una zona verda que, de moment, no s'ha materialitzat tot i que hi ha partida pressupostària

El grup municipal del PDeCAT i Unió demana a l’equip de govern que executi les obres de la plaça Salustià Estadella, al barri de Balàfia, després que els veïns de la zona s’hagin posat en contacte amb els regidors del grup municipal per demanar per quina raó s’està demorant l’inici dels treballs en aquest espai entre el carrer Corregidor Escofet i l’Avinguda Torre Vicens.

Els veïns dels blocs de Corregidor Escofet que limiten amb el solar on s’ha d’urbanitzar la plaça porten molts anys de lluita reclamant que es resolgui aquest dèficit. La regidora Marta Gispert recorda que “molts van comprar els seus habitatges sobre plànol amb la promesa d’una zona verda i un espai lúdic per als infants al darrera de casa seva”. “Després de 14 anys, només han vist brutícia, abandó i incivisme en aquest solar”, afegeix.

Des del Grup Municipal de Pdecat i Unió sempre han fet costat a aquests veïns en les seves demandes, fins al punt d’aconseguir una partida als pressupostos de 2016 perquè el projecte que va estar dormint en un calaix durant anys pogués esdevenir una realitat. De moment però, continuen acumulant-se demores en unes obres del tot necessàries per acabar amb aquest espai tan degradat.