Un dècim del segon premi de la rifa de Reis venut en un estanc de Lleida

El número, adquirit per terminal, "dona molta alegria" a la treballadora de l'establiment, situat en un lloc de pas

Una treballadora de l'estanc situat al barri dels Magraners de Lleida de celebració amb cava per haver venut un dècim del segon premi de la rifa de Reis. ACN

Un dècim del segon premi de la rifa de Reis, el 03436, s’ha venut en un estanc papereria situat al barri lleidatà dels Magraners. Concretament, número va ser adquirit per terminal i la treballadora de l’establiment, Mercè Cabrera, ha explicat que no saben qui és la persona guanyadora però que “dona molta alegria” saber que ha pogut repartir sort, sigui quina sigui la quantitat econòmica.

En aquest cas, el bitllet està premiat amb 75.000 euros i un cop l’empleada s’ha assabentat per telèfon de la bona notícia ha sortit de casa per anar a obrir l’estanc. El local està situat en un lloc de pas, a peu de carretera i a prop de la zona industrial de la ciutat, el que obre el ventall de possibilitats sobre qui ha estat el guanyador o guanyadora.

Cabrera ha explicat que fa gairebé tres anys va donar un premi de la Primitiva, de gairebé 1,4 milions d’euros, i que en dues ocasions més també n’havien tocat d’altres més menors. En canvi, és el primer cop que reparteix sort amb la loteria de l’Estat.