Relaxa’t amb una experiència única i completa al Nastasi Hotel and Spa

El Nastasi Hotel and Spa és un complet i encantador hotel urbà situat a la ciutat de Lleida. Es tracta d’un edifici de nova construcció, projectat tenint una especial cura amb el seu disseny. L’establiment compta amb 100 habitacions, entre dobles, suites nupcials, work-suites i júnior suites, i una SUITE GRAND ROYALE. En totes elles han emprat tecnologies d’última generació per aconseguir que les seves habitacions estiguin totalment insonoritzades.

A banda de l’hotel, l’equipament també disposa de la Fonda del Nastasi, un restaurant amb més de 30 anys de tradició a la província, i per això un referent en l’hostaleria de tota la regió. Caracteritzat per una cuina catalana de mercat, prioritzant la qualitat dels productes utilitzats, disposa d’una elaborada carta a degustar. 

D’altra banda, els seus clients també poden relaxar-se a l’SPA. Situat a l’àtic de l’edifici, gaudeix dels elements i l’espai que necessiten els hostes per a mantenir-se en forma, relaxar-se i tonificar-se abans o després de la seva jornada diària. Tot per fer-los sentir una experiència de relació inigualable.

També convé ressaltar el servei del seu personal. Un equip de professionals entregats que li oferirà un servei i atenció personalitzada per a fer-lo sentir acollit en un entorn càlid, proper i familiar. 

I finalment, destacar que el Nastasi Hotel and Spa  està situat en un marc privilegiat de la ciutat.  En plena zona residencial de la capital del Segrià, està a 200 metres del centre comercial de Lleida i a 4 minuts del centre de negocis. A més està pròxim a l’estació de l’AVE i del recinte Firal i disposa d’un aparcament exterior gratuït i d’un aparcament cobert.