Proposta ‘templera’ de Turisme de Lleida per al pont de desembre

“La Poderosa Comanda Templera de Gardeny” o “Templer per un dia”, el 6 i el 8 i el 10 de desembre, són les visites guiades que es proposen per fer un salt de vuit segles

Fotografia de l'activitat "Templer per un dia" a Lleida

L’Ajuntament de Lleida, a través de Turisme de Lleida, ha organitzat una proposta ‘templera’ per al pont de desembre. Així, “La Poderosa Comanda Templera de Gardeny”, el 6 i el 8 de desembre, i “Templer per un dia”, el 10 de desembre, són les visites guiades que s’han programat al Castell dels Templers de Gardeny perquè el visitant pugui fer un salt de vuit segles i reviure la història dels Templers.

Per conèixer la  història de “La Poderosa Comanda Templera de Gardeny” s’ha programat una visita guiada històrica el 6 i el 8 de desembre. L’activitat “Templer per una dia” és una visita guiada experencial i dinamitzada recomanada per a famílies que es farà al castell dels Templers de Gardeny el dia 10 de desembre. L’inici d’aquestes visites guiades és a les 12h al Castell dels Templers de Gardeny.

A més, el dia 9 de desembre, s’ha programat la visita panoràmica a peu “Petits grans racons”. Lleida compta amb un dels eixos comercials per a vianants més llargs d’Europa i que, al seu pas, ofereix un dels itineraris monumentals més encantadors de la ciutat. L’inici d’aquesta visita és a les 11.30 des de l’oficina de Turisme de Lleida.

Per participar en qualsevol de les propostes cal inscriure’s prèviament a l’Oficina de Turisme de Lleida.