Lleida dóna la benvinguda al Nadal amb l’encesa de llums a la plaça de la Paeria

Enguany, 60 arbres nadalencs s'ubiquen arreu de la ciutat i la façana de l’Av. Blondel de la Paeria també llueix diferents motius festius

L’ambient nadalenc ja ha arribat a Lleida amb l’encesa de l’enllumenat a la plaça de la Paeria. A la tradicional ornamentació lumínica d’aquesta època s’hi sumen enguany algunes novetats. Les més destacades són la seixantena d’arbres de Nadal ubicats en diversos indrets de la ciutat o la il·luminació de la façana l’Ajuntament de Lleida a l’Avinguda de Blondel, des d’on s’hi projecten motius nadalencs dinàmics que il·luminen aleatòriament l’exterior del consistori. Fins al proper 6 de gener, uns 18 quilòmetres de garlandes amb il·luminació LED ompliran de llum i color les nits a la capital del Segrià amb diversos motius nadalencs.

Respecte els seixanta arbres de Nadal instal·lats arreu de la ciutat, els més grans són els de la plaça de la Paeria i el de la plaça Ricard Vinyes, ambdós decorats amb la Clau de Volta del Turó de la Seu Vella en suport a la candidatura del conjunt monumental per a ser reconegut com a Patrimoni Mundial per la UNESCO.

El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha presidit l’acte d’encesa de llums i ha premut el botó inaugural, com és tradició, acompanyat per un grup de nenes i nens i del Club Banyetes. L’acte ha conclòs amb el cant de nadales a càrrec de la Coral Infantil Shalom. L’alcalde ha destacat que “les novetats en el guarniment festiu de Lleida són un exponent de la capitalitat de Lleida”, destacant-ne el sector comercial. En aquest sentit, considera que aquestes novetats també “posen de manifest el relleu que la ciutat i la Paeria donen a la candidatura de la Seu Vella”.  

???? #DIRECTE | #Lleida dóna la benvinguda al #Nadal amb l'encesa de llums a la plaça de La Paeria – Ajuntament de Lleida!

Gepostet von La Ciutat de Lleida am Freitag, 30. November 2018