Turisme de Lleida programa una nova visita guiada a la Seu Vella els divendres d’estiu

La nova proposta serà operativa des d’aquest divendres 9 de juliol i forma part de les diferents activitats que Turisme de Lleida ha preparat per aquest estiu

Turisme de Lleida ha programat una nova visita guiada a la Seu Vella els divendres de juliol i agost, a les 18 h, per sumar nous atractius per a la ciutadania de Lleida i per a les persones que visiten la ciutat.

La proposta, operativa a partir del 9 de juliol, té una durada d’una hora i mitja, i s’inicia des de l’oficina de turisme, al carrer Major 31, amb un/a guia local que arribarà al turó per la plaça Sant Joan i l’ascensor que puja a la Seu. La nova visita guiada inclou l’accés a l’interior del monument, tot i que no es podrà pujar a la torre en grup per qüestions sanitàries i de temps.

Amb aquesta iniciativa, Turisme de Lleida amplia l’oferta de visites que es poden fer habitualment a la Seu Vella i que es concreten en cap de setmana els dissabtes i els diumenges: 11 h (català) i 13 h (castellà) i suma nous elements d’atractivitat turística per a l’estiu.

El preu de la visita, que inclou l’entrada al monument, és de 8 euros per persona i és gratuïta per a menors de 7 anys. És imprescindible fer la reserva prèvia a Turisme de Lleida: 973700319 o infoturisme@paeria.cat.

Cal recordar que aquesta visita forma part de les diferents propostes que Turisme de Lleida ha programat per aquest estiu: Activitats i visites guiades al Castell Templer de Gardeny, les “Nits del Temple”, Visites guiades Centre Històric, el Bus turístic, etc.