Turisme de Lleida i la FECOLL signen un acord per a col·laborar en la promoció de Lleida

El pla d’actuació anual de l’organisme municipal incorpora col·laboracions amb els principals ens de dinamització turística

El president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, i el president de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll), Ferran Perdrix, han segellat aquest matí un conveni de col·laboració per a la promoció de la ciutat de Lleida tant des de l’àmbit de l’entitat que aglutina una de les festes més emblemàtiques de la ciutat de Lleida, com des de les diferents iniciatives que s’activen des de l’organisme de promoció turística de l’Ajuntament de Lleida.

Cerdà ha volgut posar de manifest la potència de la Fecoll en la generació d’atractivitat turística per a la ciutat de Lleida.

Per la seva banda, el president de la Fecoll ha reconegut la potència de Turisme de Lleida com a ens per a la promoció de la ciutat.

El pla d’actuació anual de Turisme de Lleida incorpora col·laboracions amb els principals ens de dinamització turística, per a sumar esforços en les diferents iniciatives de promoció i difusió que es duen a terme.