Turisme de Lleida activa una agenda d’activitats lúdiques virtuals i per fer en família, a casa

Iniciatives proposades per monuments, museus, entitats, col·lectius o persones a títol individual per intentar que aquests dies siguin més distesos

Turisme de Lleida ha recopilat en l’apartat d’agenda del seu web les iniciatives lúdiques que s’ofereixen a la ciutat durant el període de confinament. Són propostes de monuments, museus, entitats, col·lectius o persones a títol individual, que promouen activitats de diferents temàtiques per fer a dins de casa i intentar que aquests dies siguin més distesos.

Entre les iniciatives destaquen visites virtuals a museus i sales d’exposicions, concursos, classes en directe d’activitat física o conta contes, entre altres.

Per tal de nodrir aquesta agenda, s’ha fet una crida a través de les xarxes socials de Turisme de Lleida perquè les diferents activitats s’adrecin al correu electrònic infoturisme@paeria.cat

L’agenda de Turisme de Lleida compta amb 1.800 subscriptors i és un punt d’informació referent de les activitats destacades que es realitzen a la ciutat.

Les subscripcions a l’agenda de Turisme de Lleida es poden realitzar des d’aquest l’enllaç.