Tret de sortida del Jazztardor 2021

Del 6 de novembre a l’1 de de desembre, Lleida acull un eclèctic programa d’actuacions amb nou concerts de figures reconegudes i talents emergents d’aquest gènere musical

Aquest cap de setmana el Jazztardor 2021 dona el tret de sortida amb una doble cita musical. The Cuban Jazz Sindicate actua dissabte, a les 22.30 hores, a l’Auditori Municipal Enric Granados i diumenge serà el torn per a Huntertones feat. Shayna Steele, a les 20.00 hores, al Teatre Municipal de l’Escorxador.

Del 6 de novembre a l’1 de de desembre, Lleida acull el Jazztardor 2021 amb un eclèctic programa d’actuacions que inclou l’actuació de Dave Weckl&Tom Kennedy Project com a cap de cartel, així com nou concerts de figures reconegudes i talents emergents d’aquest gènere musical.

Dave Weckl & Tom Kennedy Project, són els cap de cartell del Jazztardor 2021. Dave Weckl és un dels millors bateries del món i ha tocat amb reconeguts artistes de la indústria musical com Chick Corea, Michel Camilo, Simon&Garfunkel, Diana Ross, Bill Evans o Madonna. L’acompanya Tom Kennedy, un dels baixistes i contrabaixistes més respectats del món.

En el pla internacional destaca, en aquesta edició, la presència de la banda de Brooklyn The Huntertones & Shayna Steele, una poderosa vocalista que ha gravat amb Rihanna, Moby o Snarky Puppy. En aquest sentit, ha destacat la presència del grup “The Black Art Jazz Collective” (Diumenge, 14 de novembre, 20.00 h / Sala d’Actes Ed. Rectorat UdL) que permetrà escoltar a Lleida les tendències més actuals del jazz.

Entre les actuacions de formacions nacionals s’estrena en el Jazztardor Los Fumeros (Dissabte, 20 de novembre, 22.30 h / Auditori Enric Granados), la formació del veterà contrabaixista argentí Horacio Fumero i la seva filla pianista, Lucía, establerts a Barcelona. El talent local estarà representat per Ignasi Gonzàlez Quartet (Divendres, 19 de novembre, 22.00 h / Auditori Enric Granados, Sala 2), el contrabaixista lleidatà, que ha actuat amb grans referents del jazz com Benny Golson, Scott Hamilton o Peter Berstein, presenta en aquesta edició la seva formació, que completen Xavier Monge al piano, Jaume Sanchís al saxo i Roger Gutiérrez a la bateria.

Completen la programació del Festival les actuacions de The Cuban Jazz Sindicate (6 de novembre, 22.30h, Teatre Municipal de l’Escorxador), Anthus (21 de novembre, 20h, Teatre Municipal de l’Escorxador), Frayssinet&Gonzalez Swing Jazz Trio (27 de novembre, 22h, Auditori de Cervera) i el ja conegut pel públic lleidatà Bruce Barth Trio, l’1 de desembre a les 20h a l’Auditori Municipal Enric Granados.