Tres propostes de músics emergents lleidatans participaran al Buc-Lab 2021

El jurat de la selecció ha triat a Abril, El Mudo Kon Voz i Miarnaus

El projecte d’acompanyament artístic per a músics emergents dels Bucs d’assaig El Mercat, anomenat Buc-Lab, ja té les seves propostes guanyadores per a l’edició de 2021.

Una vegada finalitzat el procés de selecció de candidatures, i després de les audicions a les 12 propostes finalistes, el jurat responsable de la selecció ha triat a Abril, El Mudo Kon Voz i Miarnaus.

Recordem que aquesta iniciativa de la Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions de l’Ajuntament de Lleida està orientada a donar suport a la creació musical i la difusió de formacions musicals emergents de la ciutat de Lleida.

El programa d’acompanyament artístic arrenca el 6 d’abril i ofereix a les propostes participants la possibilitat a fer créixer el seu projecte amb un seguit de recursos i suport tècnic, que van des de la tutoria i assessorament musical de músics experts, passant per la residència als Bucs com a espai d’assaig, la gravació d’un EP en estudi, així com la preparació del directe i formació en difusió, comunicació i management dins del sector.

Els interessats podran anar seguint les tres propostes en diferents actuacions que es programaran en espais culturals de la ciutat.